Rockketten Festival
Een compleet Hedel's festival met DJ's,  live-bands, artiesten, eten en drinken.

Dit is korte beschrijving van de artiesten en bands.

korte omschrijving aangeleverd vanuit de bands zelf,....


Artiesten vrijdag 6 September:

Mike Griek:

Mike Griek is geboren op 24 juni 1989 in Hoensbroek (Limburg). Sinds een jaar of 3 zien we hem regelematig op grote podiums en in tv programma’s zoals “toppers van oranje”. Ook is Mike een graag geziene gast bij het Hollands feestje en “het mega woonwagen feest”. Hij weet zijn publiek altijd te vermaken en met zijn nieuwe single “zo is mijn leven” heeft hij een waardige opvolger gevonden voor zijn vorige single “weet jij nog wie ik ben”.


Loek den Elzen:

De in Noordwijkerhout geboren Loek den Elzen is een alleskunner. Zo heeft hij de hoofdrol van Jezus gespeeld in “Jezus Christ Superstar” in 1995. Later kreeg hij een hoofdrol in de musical “Tsjechov” van Robert Long, waarna hij zich ontwikkeld heeft als solo-artiest. Naams bekendheid deed hij op met een proms-concert met o.a. het nummer “vroeger was het beter”.

Na uitstapjes met o.a. Bonny St. Claire en de Big band onder leiding van Roger Monsieur vormde hij in 2016 de bandSolid sound met stevige pop, rock en mooie ballads. Daarom mocht ook hij bij dit evenement ook niet ontbreken.


Gino Graus:

Deze jonge Bossche zanger is inmiddels 8 jaar bezig in de muziek. Voor een uitverkocht Gelredome en op Dutch Valley, trad hij op voor vele duizenden mensen. Alsof het de normaalste zaak van de wereld is heeft Gino samen gezongen met o.a. André Hazes, Nick en Simon, Jeroen van der Boom en Wolter Kroes. Met hulp van Jan Keizer en George Baker schreef hij in 2013 het nummer “Zweven op de wind”. Inmiddels is hij een graag gezien artiest bij diverse radio zenders en verschillende Mega Piraten Festijnen. Met nummers als “leef de dag”, “hey schat” en “vogelvrij”.
In 2017 verschenen de singles “ga je mee” en het aanstekelijke “ik wil je kussen”. 21 juni jl. is zijn nieuwe single “ik wil liever vrij zijn” uitgekomen.


Jan Keijnemans:

De muzikale carrière van Jan begon al vroeg. Vanaf zijn zevende jaar was hij al tamboer bij verschillende muziekkorpsen.
In zijn tienerjaren kwam de echte muzikant naar boven en wilde hij in een band spelen. Hij begon als drummer, maar naarmate zijn stem zich verder ontwikkelde, groeide hij uit tot zanger.
Met de populaire band “The Red Cars”, begon zijn carrière pas echt. Ze wonnen vele popprijzen en betraden grote podia’s.
Jan heeft op het podium gestaan met diverse grote namen zoals Anouk, The Golden Earring en andere bekende Nederlandse artiesten. Inmiddels is Jan de vaste drummer van de Hedelse band “LOT” en tevens veelgevraagd solo artiest (indien gewenst met live- band) Feest DJ's Mitchell & Wesley.Artiesten zaterdag 7 September:


Black Sell:

Door de jaren is Black Sell een begrip en wereldberoemd in heel Vinkel geworden. Met oa. Bassist Theo van der Heijden en zangeres / gitariste Tonny van de Wetering, Frank en Jack van Lokven en Henk van de Ven en Pieterjan. De band speelt volle zalen met een repertoire dat enkel en alleen bestaat uit gouwe ouwe.The Young River:

Het Nederlandse antwoord op Keinth Urban & Sam Hunt.
The Young River is een Nederlandse nieuw country band bestaande uit leadzanger en gitarist Nick Jongejan, bassist Timmy Steenstra Toussaint en drummer Gijs de Waal. Ze leerde elkaar kennen op de Rockacademie. Wat deze samenstelling zo uniek maakt is dat ze vanuit hun verschillende roots een gezamenlijke liefde hebben voor country muziek.


Lack Of Time:

Anno 2019 bestaat deze band 20 jaar weliswaar in wisselende samenstellingen maar wel steeds met dezelfde bassist de huidige band op de foto van links naar rechts aan de bas Willem van Alphen drums en zang Jan Keijnemans, gitaar en zang Mart Gloudemans aan de toets, accordeon en zang Eric Elfring en op leadgitaar en zang Nico Engels. Ze spelen covers van o.a. The Eagles, Bruce Springsteen, Creedance, The Beatles en Neil Diamond.


New Bond:
New Bond staat voor strakke blues_rock, van intens gevoelig, tot gemeen spetterend, gemengd met uitdagingen naar verschillende muziekstijlen. Van Walter Trout naar Stevie Ray, Carolyn Wonderland naar Sass Jordan en van Bo Diddley naar Poppa Chubby. New Bond bestaat uit een stel doorgewinterde muzikanten, die hun sporen in diverse bands al hebben verdiend. Ze staan garant voor een knallende avond met virtuoze gitaarlicks, stuwende ritmes en temperamentvolle zang. De indruk die de band ( en vooral gitarist Etienne ) achterlaat zal nog lang bijblijven.
Greyhounds:

The Greyhounds bestaan uit:
Dick Berrevoet: Leadzang en mondharmonica,
Ton van Creij: gitaar, zang en mondharmonica,
Tiny Strijbos: toetsen en zang.
Willy Daamen: basgitaar en zang 
                                                                                (An) Ton van Hout: slagwerk
Zij spelen met gemak het repertoire van oa Joe Cocker en Eric Clapton zij verdiende verder hun sporen in het blues circuit.


 Vanèges:

Vanèges is een rock en popcoverband uit Kerkdriel. Ze spelen heerlijk stevige maar vooral herkenbare classic rock covers afgewisseld met recenter rock en popwerk en mixt dat moeiteloos met bijvoorbeeld “De hippie chique” van Woodstock. De band zet de nummers neer met veel muzikale energie en vooral met zichtbaar veel plezier.


Ze spelen o.a. muziek van Deep Purple, Blondie, The Stones, Janis Joplin en Lep Zeppelin. Ook Jefferson Airplane behoort tot hun favoriete en alles 100% live gespeeld.We are Hunters:

Het uit Nijmegen afkomstige jagerscollectief We are Hunters heeft de afgelopen jaren al menig podia afgebroken met hun scherpe mix van Classic Rock, het beste uit de skateparken van de oo’s en een gezond vleugje pop. Met de winst van de roos van Nijmegen, een bomvolle grenswerkkerk tijdens de zomerparkfeesten en een uitverkochte release in Luxor live op zak is het vijftal klaar voor het volgende jachtseizoen.

Maar maak je geen zorgen – No animals were harmed during the making of Rock ’n’ Roll.Coverband Jack:

Een gevestigde naam in coverband land. No nonsense muziek van Gelderse bodem. Geen standaard top 40 coverbandje, maar een stevige rockband, Jack bestaat uit zang Susan Remers, op de gitaar en zang Eugene Duurvoort, toetsen en zang Edgar van Oostrum, op drums en zang Vincent Straten en op de bas Kees Molenwijk. Zij sluiten de avond af met dampende rock muziek van o.a. Deep Purple, Rammstein en van Halen afgewisseld door spetterende funkrock van Lenny Kravitz, Red Hot Chili Peppers en Mothers Finest.